Viktig info

Efter sista april kommer de som har betalat medlemsavgiften att få möjlighet att nominera ett antal personer till poster i styrelsen. Det handlar om en kassör, revisor och några ledamöter. Efter nomineringarna kommer det att hållas val till posterna.

Som styrelsen ser ut nu så är det Fox 10 Benny, Fox 36 Janne och Fox 899 Micke. De som väljs efter nomineringarna kommer att förstärka den nuvarande styrelsen i arbetet med att utveckla klubben. Hur lång mandatperioden för dessa är kommer ni medlemmar att få bestämma.

Det står alla som har betalat fritt att nominera sig själv eller en annan medlem.

Efter sista april kommer icke betalande att få lämna Facebookgruppen men är varmt välkomna när de löst medlemskap.

Klistermärken kommer att beställas från tryckeriet nu i dagarna och vi kommer sedan att distribuera ut dessa i första hand till er som redan har betalt eller anmält intresse. Därefter kommer de som blir över att finnas till salu på hemsidan. Fler klistermärken kommer sedan att beställas men vi kan inte hålla ett stort lager med vår för närvarande ringa klubbkassa

Vi skulle gärna se att det fanns fler profilprodukter och vill gärna ha tips och hjälp var vi kan beställa kepsar, muggar osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: