Nyheter

Årsavgiften tas bort

Årsavgiften om 50kr per medlem tas bort och blir istället en inträdesavgift som betalas en enda gång. Hälsningar från Styrelsen

Facebookgruppen

Som ni vet så kommer vi stänga de båda andra grupperna och istället ha en där alla kan läsa men bara medlemmar kan skriva. Vi stänger de båda gamla grupperna om några dagar. Ni hittat den härhttps://www.facebook.com/groups/2799288383622816/?ref=share&exp=3bcf

Tankar om Foxklubbens framtid

De 2 nuvarande fb-sidorna ”Radioklubben Fox” och ”Radioklubben Fox öppen grupp”kommer att ersättas med en ny fb-sida som kommer att heta t.ex. Privatradioklubben Fox.Detta kommer att innebära att betalande medlem får rätt att skriva på sidan medan icke betalande besökare bara kan läsa på den.Tyvärr innebär detta att alla betalande medlemmar måste registrera sej igen.Fortsätt läsa ”Tankar om Foxklubbens framtid”

Viktig info

Efter sista april kommer de som har betalat medlemsavgiften att få möjlighet att nominera ett antal personer till poster i styrelsen. Det handlar om en kassör, revisor och några ledamöter. Efter nomineringarna kommer det att hållas val till posterna. Som styrelsen ser ut nu så är det Fox 10 Benny, Fox 36 Janne och FoxFortsätt läsa ”Viktig info”

Missa inte Facebook

Missa inte att Radioklubben Fox har en egen Facebookgrupp med samma namn. Nästa vecka kommer vi beställa klistermärken. Vi tar upp föreställningar och priset kommer vara 35 kronor för märken med vit bakgrund och 45 för genomskinlig bakgrund. De kommer ha samma bild som vår logga här på hemsidan. Beställningar tas upp i ovan nämndaFortsätt läsa ”Missa inte Facebook”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

%d bloggare gillar detta: