Nyheter

Träff i Kalmar

Hej alla Foxare! På lördag den 19/2 kl 15:00 ska vi träffas på Rasta i Kalmar för en trevlig fika tillsammans.Nu när restriktionerna är över så är det många som vill träffas och få ett ansikte på rösterna från etern.Icke Foxare är såklart välkomna också. Rasta ligger intill E22/Ölandsleden/Ikea i Kalmar.Detta är inget avancerat utanFortsätt läsa ”Träff i Kalmar”

Info om medlemsnummer

Från och med måndag 7:e februari kommer nytillkomna medlemmar att tilldelas första lediga nummer från 100 och uppåt, om inget annat önskas.Detta innebär att om det fortfarande finns gamla medlemmar som inte gått med i ”nya” foxklubben så riskerar dom att bli dublett. Känner ni till någon sådan så skulle vi uppskatta om ni kanFortsätt läsa ”Info om medlemsnummer”

Årsavgiften tas bort

Årsavgiften om 50kr per medlem tas bort och blir istället en inträdesavgift som betalas en enda gång. Hälsningar från Styrelsen

Facebookgruppen

Som ni vet så kommer vi stänga de båda andra grupperna och istället ha en där alla kan läsa men bara medlemmar kan skriva. Vi stänger de båda gamla grupperna om några dagar. Ni hittat den härhttps://www.facebook.com/groups/2799288383622816/?ref=share&exp=3bcf

Tankar om Foxklubbens framtid

De 2 nuvarande fb-sidorna ”Radioklubben Fox” och ”Radioklubben Fox öppen grupp”kommer att ersättas med en ny fb-sida som kommer att heta t.ex. Privatradioklubben Fox.Detta kommer att innebära att betalande medlem får rätt att skriva på sidan medan icke betalande besökare bara kan läsa på den.Tyvärr innebär detta att alla betalande medlemmar måste registrera sej igen.Fortsätt läsa ”Tankar om Foxklubbens framtid”

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

%d bloggare gillar detta: